Petraičių šeima

Albinas ir Jūratė yra susituokę. Jie turi tris vaikus: Dovilę, Luką ir Matą.

Tai – užsiėmusi šeima, nes Albinas ir Jūratė abudu dirba, o vaikai lanko mokyklą. Po darbo ir mokyklos šeima taip pat užsiėmusi. Jie turi daug darbų namuose, tačiau Jūratė ir Albinas dalinasi darbais, o vaikai jiems irgi šiek tiek padeda.

Jūratė visada apsiperka pakeliui namo iš darbo. Po to ji tvarkosi ir švarinasi. Jūratei nepatinka gaminti maistą, todėl tai paprastai daro Albinas, o Jūratė plauna indus. Bet kartais Jūratė gamina maistą, tuomet Albinas plauna indus. Po vakarienės šeima ilsisi ir geria arbatą. Kartais jie žiūri televizorių. Jūratė dažnai būna žvali vakarais, tačiau Albinas jaučiasi pavargęs. Jis dažnai užmiega ant sofos. 12 valandą Jūratė pažadina Albiną ir jie eina į lovą.

Vieną kartą per savaitę Albinas ir Jūratė tvarkosi. Pirmiausia sudeda daiktus ir drabužius, po to siurbia ir plauna grindis. Sekmadieniais Jūratė skalbia drabužius, o Albinas plauna automobilį. Jis nemėgsta skalbti drabužių, bet jam patinka plauti automobilį.

Savaitgaliais šeima sulaukia svečių arba patys aplanko draugus. Kartais jie eina į kiną arba valgo mieste.

Albinas yra laimingas ir patenkintas. Jis mano, kad viskas einasi puikiai. Tačiau Jūratė nėra visai patenkinta. Ji mano, kad vyras ir vaikai padeda per mažai. Todėl kartais ji supyksta ir tada jie susibara. Bet po to ir vėl susitaiko.

Paskutinį kartą keista: Trečiadienis, 2021 balandžio 28, 01:19